Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

1-​7 April

1 KORINTUS 7-9

1-​7 April
  • Lagu 136 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Tetep Lajang Kuwi Anugrah”: (10 men.)

    • 1Kor 7:32—Wong sing lajang isa fokus nglayani Yéhuwah merga ora mikirké tanggung jawab sing diduwèni wong sing wis nikah (w11-IN 15/1 17-18 ¶3)

    • 1Kor 7:33, 34—Wong sing nikah ”kuwatir karo perkara-perkara ing donya iki” (w08-IN 15/7 27 ¶1)

    • 1Kor 7:37, 38—Wong sing tetep lajang merga péngin fokus nglayani Yéhuwah bakal ”éntuk paédah luwih akèh” ketimbang wong sing nikah (w96-IN 15/10 12-13 ¶14)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • 1Kor 7:11—Keadaan apa waé sing isa nggawé wong Kristen mutuské pisah karo bojoné? (lvs 251)

    • 1Kor 7:36—Apa sebabé wong Kristen sing péngin nikah kudu nunggu nganti dhèwèké ”wis cukup umur”? (w00-IN 15/7 31 ¶2)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa manèh sing isa disinaoni saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) 1Kor 8:1-13 (th pelajaran 5)

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

URIPÉ WONG KRISTEN

  • Lagu 37

  • Bahagia Senajan Isih Lajang: (15 men.) Setèlen videoné. Terus, rembugen pitakonan-pitakonan iki: Tantangan apa waé sing diadhepi akèh wong Kristen sing isih lajang? (1Kor 7:39) Apa sing isa ditiru saka anak wédoké Yéfta? Yéhuwah mènèhi berkah apa kanggo wong-wong sing setya? (Ms 84:12) Piyé carané sedulur-sedulur ing jemaat isa nguwatké wong sing isih lajang? Kesempatan apa sing diduwèni wong sing isih lajang kanggo nglayani Yéhuwah?

  • Sinau Alkitab Jemaat: (30 men.) jy bab 61

  • Ringkesan Wulangan Saiki lan Minggu Ngarep (3 men.)

  • Lagu 42 lan Donga