Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Carané Ngomong

Carané Ngomong

●○○ NGABAR

Pitakonan: Ing endi kita isa nemokké naséhat bèn urip ayem tentrem?

Ayat: Ms 1:1, 2

Ninggalké Pitakonan: Apa pengaruhé nèk kita mburu dhuwit lan bandha?

○●○ MARANI MANÈH KAPISAN

Pitakonan: Apa pengaruhé nèk kita mburu dhuwit lan bandha?

Ayat: 1Tim 6:9, 10

Ninggalké Pitakonan: Apa paédahé nèk kita mikirké bab sing apik?

○○● MARANI MANÈH KAPINDHO

Pitakonan: Apa paédahé nèk kita mikirké bab sing apik?

Ayat: WB 17:22

Ninggalké Pitakonan: Piyé bèn keluarga kita isa urip ayem tentrem senajan akèh kasusahan?