Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 URIP LAN NGINJILÉ WONG KRISTEN

Trampil Nggunakké Alat-Alat kanggo Mulang

Trampil Nggunakké Alat-Alat kanggo Mulang

Ndadèkké murid kuwi kaya mbangun omah. Bèn isa mulang kanthi apik, kita kudu sinau carané nggunakké alat-alat. Utamané kita kudu luwih trampil nggunakké Alkitab, alat sing utama. (2Tim 2:15) Kita uga kudu trampil nggunakké wacan-wacan lan video ing kothak Alat-Alat kanggo Mulang, bèn isa ndadèkké murid. *

Piyé bèn panjenengan isa saya trampil nggunakké wacan sing ana ing kothak Alat-Alat kanggo Mulang? (1) Takona marang pengawas kelompok nginjil, (2) nginjil bareng karo perintis utawa sedulur sing wis pengalaman, lan (3) terus upayakna. Nèk trampil nggunakké wacan-wacan lan video-video iki, panjenengan bakal seneng merga mèlu ndhukung gawéan nginjil.

MAJALAH

BROSUR

BUKU

SELEBARAN

VIDEO

UNDANGAN

KARTU KONTAK

^ par. 3 Ana wacan-wacan liya sing ora disebutké ing kothak Alat-Alat kanggo Mulang, merga wacan-wacan kuwi kusus. Wacan-wacan kuwi isa digunakké nèk cocog.