Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

30 April–​6 Mei

MARKUS 5-6

30 April–​6 Mei
  • Lagu 151 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Yésus Nduwé Kuwasa Nguripké Manèh Wong-Wong sing Wis Mati”: (10 men.)

    • Mrk 5:38—Kita mesthi sedhih banget nèk ditinggal mati wong sing ditresnani

    • Mrk 5:39-41—Yésus nduwé kuwasa nguripké manèh wong sing wis mati (”ora mati, nanging lagi turu” katrangan kanggo sinau Mrk 5:39, nwtsty)

    • Mrk 5:42—Kita bakal ”seneng banget” merga wong-wong sing wis mati mbésuk bakal diuripké manèh (jy 118 ¶6)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Mrk 5:19, 20—Apa sebabé Yésus ngongkon wong kuwi bèn nyritakké apa sing wis dialami? (”critakna” katrangan kanggo sinau Mrk 5:19, nwtsty)

    • Mrk 6:11—Apa maksudé ”kebutna bledug saka sikilmu”? (”kebutna bledug saka sikilmu” katrangan kanggo sinau Mrk 6:11, nwtsty)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa manèh sing isa disinaoni saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Mrk 6:1-13

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

  • Marani Manèh Kapindho: (3 men. utawa kurang) Dimulai nggunakké conto carané ngomong. Duduhna situs jw.org marang sing dikabari.

  • Marani Manèh Katelu: (3 men. utawa kurang) Miliha dhéwé ayaté lan gawéa pitakonan kanggo marani manèh.

  • Sinau Alkitab: (6 men. utawa kurang) bhs 36 ¶23-24—Duduhna piyé carané bèn piwulangé isa mlebu ati.

URIPÉ WONG KRISTEN

  • Lagu 144

  • Trampil Nggunakké Alat-Alat Kanggo Mulang”: (5 men.) Rembugan.

  • Terus Dikuwatké ing Pakumpulané Yéhuwah: (10 men.) Rembugan. Setèlen videoné. Rembugen pitakonan-pitakonan iki: Tantangan apa sing diadhepi keluarga Peras? Piyé carané ngatasi? Apa sebabé kudu tetep ajeg nindakké kegiatan rohani wektu ngadhepi masalah?

  • Sinau Alkitab Jemaat: (30 men.) jy bab 19 ¶1-9

  • Ringkesan Wulangan Saiki lan Minggu Ngarep (3 men.)

  • Lagu 72 lan Donga