Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 SINAU SAKA ALKITAB | MARKUS 3-4

Marèkké Wong ing Dina Sabat

Marèkké Wong ing Dina Sabat

3:1-5

Apa sebabé Yésus sedhih banget karo sikapé para pemimpin agama Yahudi? Merga wong-wong kuwi nambahi aturan-aturan sing akèh banget lan marahi wong-wong dadi abot kanggo nindakké Sabat. Contoné, ora olèh matèni tuma. Olèh nambani nèk mèh mati. Kuwi tegesé nèk balungé ceklèk utawa kesléo ora olèh ditambani. Cetha banget nèk para pemimpin Yahudi ora mesakké karo wong sing tangané lumpuh sebelah.