Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 SINAU SAKA ALKITAB | MARKUS 1-2

”Dosamu Wis Diapura”

”Dosamu Wis Diapura”

2:5-12

Apa sing isa kita sinaoni saka mukjijat iki?

  • Lara kuwi ana hubungané karo dosa warisan

  • Yésus nduwé wewenang kanggo ngapura dosa lan nduwé kekuwatan kanggo marèkké wong lara

  • Ing Kratoné Gusti Allah, Yésus bakal nggawé wong dadi sampurna lan séhat saklawasé

Piyé ayat ing Markus 2:5-12 mbantu kita tetep kuwat wektu lara?