Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

April 16-​22

MARKUS 1-2

April 16-​22
  • Lagu 130 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Dosamu Wis Diapura”: (10 men.)

    • [Setèlen video Katrangan buku Markus.]

    • Mrk 2:3-5—Yésus ngapura dosané wong sing lumpuh (jy 67 ¶3-5)

    • Mrk 2:6-12—Yésus nduduhké nèk dhèwèké nduwé kuwasa kanggo ngapurani dosa nganggo cara marèkké wong sing lumpuh (”Luwih gampang endi” katrangan kanggo sinau Mrk 2:9, nwtsty)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Mrk 1:11—Apa maksudé omongané Yéhuwah marang Yésus? (”swara saka langit”, ”Kowé Putra-Ku”, ”sing nggawé senengé ati-Ku” katrangan kanggo sinau Mrk 1:11, nwtsty)

    • Mrk 2:27, 28—Apa sebabé Yésus nyebut dhèwèké kuwi ”Gusti . . . kanggo dina Sabat”? (”Gusti . . . kanggo dina Sabat” katrangan kanggo sinau Mrk 2:28, nwtsty)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa manèh sing isa disinaoni saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Mrk 1:1-15

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

  • Ngabar: (2 men. utawa kurang) Gunakna conto carané ngomong. Nanggepi kanthi apik wektu sing dijak omong ora setuju.

  • Marani Manèh Kapisan: (3 men. utawa kurang) Gunakna conto carané ngomong.

  • Video kanggo Marani Manèh Kapindho: (5 men.) Setèlen lan rembugen videoné.

URIPÉ WONG KRISTEN

  • Lagu 44

  • ”Aku Teka Ora kanggo Ngundang Wong sing Bener, Nanging Wong-Wong sing Dosa”: (7 men.) Rembugan. Setèlen video Mbiyèn Dipenjara, Saiki Urip Seneng. Lan rembugen pitakonan-pitakonan iki: Piyé Donald isa bungah manèh? Wektu nginjil, piyé kita isa niru Yésus sing ora mbédak-mbédakké wong?​—Mrk 2:17.

  • Yéhuwah Gedhé Pangapurané: (8 men.) Rembugan. Setèlen video Yéhuwah sing Paling Penting kanggo Aku . Lan rembugen pitakonan-pitakonan iki: Apa sebabé lan piyé Anneliese ngabdi manèh marang Yéhuwah? (Yé 55:6, 7) Piyé kita nggunakké pengalamané Anneliese kanggo nguwatké sedulur sing ora semangat ngabdi?

  • Sinau Alkitab Jemaat: (30 men.) jy bab 17

  • Ringkesan Wulangan Saiki lan Minggu Ngarep (3 men.)

  • Lagu 86 lan Donga