Sinau Alkitab ing Républik Czech

URIP LAN NGINJILÉ WONG KRISTEN—JADWAL KAGIYATAN April 2018

Carané Ngomong

Sèri carané ngomong bab Alkitab lan urip bungah.

SINAU SAKA ALKITAB

Paskah lan Pèngetan​—⁠Bédané lan Padhané

Paskah dudu gambaran kanggo Pèngetan. Ning ana akèh sing digunakké ing riyaya Paskah isih ana maknané kanggo kita.

SINAU SAKA ALKITAB

Apa Sebabé, Ing Endi, lan Piyé Carané Ndadèkké Murid?

Ndadèkké murid maksudé mulang wong liya bèn nindakké préntahé Yésus. Tugas kita ndadèkké murid klebu mulang sing sinau nindakké préntahé Yésus lan niru tuladhané.

URIP LAN NGINJILÉ WONG KRISTEN

Nginjil lan Mulang Kuwi Penting kanggo Ndadèkké Murid

Yésus mréntahké para muridé bèn ndadèkké murid. Iki klebu apa waé? Piyé kita isa mbantu wong nggawé kemajuan?

SINAU SAKA ALKITAB

”Dosamu Wis Diapura”

Apa sing isa kita sinaoni saka mukjijat ing Markus 2:​5-12? Piyé ayat iki isa mbantu kita tetep kuwat wektu lara?

SINAU SAKA ALKITAB

Marèkké Wong ing Dina Sabat

Apa sebabé Yésus sedhih banget karo sikapé para pemimpin agama Yahudi? Pitakonan apa waé sing isa mbantu kita mriksa apa kita niru Yésus?

SINAU SAKA ALKITAB

Yésus Nduwé Kuwasa Nguripké Manèh Wong-Wong sing Wis Mati

Mikirké crita ing Alkitab bab wong mati sing diuripké manèh bakal nguwatké iman kita bab pengarep-arep kuwi.

URIPÉ WONG KRISTEN

Trampil Nggunakké Alat-Alat kanggo Mulang

Bèn isa trampil mulang, kita kudu sinau carané nggunakké wacan sing ana ing kothak Alat-Alat kanggo Mulang. Piyé bèn panjenengan isa saya trampil nggunakké wacan sing ana ing kothak Alat-Alat kanggo Mulang?