Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 SINAU SAKA ALKITAB | YÉRÉMIA 25-28

Dadia Kendel Kaya Yérémia

Dadia Kendel Kaya Yérémia

Yérémia ngélikké nèk Yérusalèm bakal diancurké kaya Silo

26:6

  • Pethi prajanjian, sing nggambarké rawuhé Yéhuwah, wis tau disimpen ing Silo

  • Yéhuwah ora ngalang-ngalangi wong Filisti ngrebut pethi prajanjian lan pethi kuwi ora dibalèkké manèh menyang Silo

Para imam, nabi, lan kabèh wong péngin matèni Yérémia

26:8, 9, 12, 13

  • Wong-wong nyekel Yérémia merga Yérémia ngramalké ancuré Yérusalèm lan baité

  • Yérémia ora nyerah lan ora mlayu

Yéhuwah njaga Yérémia

26:16, 24

  • Yérémia tetep kendel, lan Yéhuwah nggatèkké dhèwèké

  • Yéhuwah nggunakké Ahikam sing kendel kanggo ngayomi Yérémia

Yérémia kendel martakké kabar sing ora nyenengké saksuwéné 40 taun, merga didhukung lan dikuwatké Yéhuwah