Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

17-23 April 

YÉRÉMIA 25-28

17-23 April 
  • Lagu 137 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Dadia Kendel Kaya Yérémia”: (10 men.)

    • Ym 26:2-6—Yéhuwah ndhawuhi Yérémia kanggo ngumumké kabar paukuman (w09-IN 1/12 24 ¶6)

    • Ym 26:8, 9, 12, 13—Yérémia tetep kendel senajan ana sing mungsuhi (jr-IN 21 ¶13)

    • Ym 26:16, 24—Yéhuwah ngayomi Yérémia (w09-IN 1/12 25 ¶1)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Ym 27:2, 3—Apa sebabé para utusan saka akèh bangsa ana ing Yérusalèm, lan apa sebabé Yérémia nggawé kayu pasangan kanggo wong-wong kuwi? (jr-IN 27 ¶21)

    • Ym 28:11—Piyé Yérémia nduduhké sikap masuk akal wektu Hananya nentang Yérémia, lan apa piwulangé? (jr-IN 187-188 ¶11-12)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa manèh sing isa disinaoni saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Ym 27:12-22

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

  • Ketemu Pisanan: (2 men. utawa kurang) T-36—Tinggalana bahan kanggo marani manèh.

  • Marani Manèh: (4 men. utawa kurang) T-36—Tinggalana bahan kanggo marani manèh.

  • Sinau Alkitab: (6 men. utawa kurang) lv-IN 7 ¶4-5—Duduhna piyé carané bèn piwulangé isa mlebu ati.

URIPÉ WONG KRISTEN