Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

10-16 April

YÉRÉMIA 22-24

10-16 April
  • Lagu 52 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Nduwéa ’Ati kang Wanuh’ marang Yéhuwah”: (10 men.)

    • Ym 24:1-3—Yéhuwah nggambarké wong-wong kuwi kaya woh anjir [ara] (w13-IN 15/3 8 ¶2)

    • Ym 24:4-7—Woh ara sing apik kuwi nggambarké wong-wong sing manut lan gelem dibentuk (w13-IN 15/3 8 ¶4)

    • Ym 24:8-10—Woh ara sing èlèk kuwi nggambarké wong-wong sing ora manut lan seneng mbrontak (w13-IN 15/3 8 ¶3)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Ym 22:30—Apa sebabé keputusan iki ora mbatalké haké Yésus kanggo mréntah ing dhamparé Dawud? (w07-IN 15/3 10 ¶9)

    • Ym 23:33—Apa ”kang diemotaké déning Sang Yéhuwah” iku? (w07-IN 15/3 11 ¶1)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa manèh sing isa disinaoni saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Ym 23:25-36

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

URIPÉ WONG KRISTEN