Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

25 April–1 Mei

AYUB 33-37

25 April–1 Mei
  • Lagu 50 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Kanca Sejati Ngekèki Wejangan sing Nggedhèkké Ati”: (10 men.)

    • Ay 33:1-5—Élihu ngajèni Ayub (w95-IN 15/2 29 ¶3-5)

    • Ay 33:6, 7—Élihu andhap asor lan apikan (w95-IN 15/2 29 ¶3-5)

    • Ay 33:24, 25—Wektu ngekèki wejangan, Élihu nggedhèkké atiné Ayub (w11-IN 1/4 23 ¶3; w09-IN 15/4 4 ¶8)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Ay 33:24, 25—Apa maksudé ”panebus” sing dikandhakké Élihu? (w11-IN 1/4 23 ¶3-5)

    • Ay 34:36—Ayub dicoba nganti sepira kuwaté, lan apa sing isa disinaoni saka kuwi? (w94-IN 15/11 17 ¶10)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah, saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa sing isa ditrapké wektu nginjil?

  • Maca Alkitab: Ay 33:1-25 (4 men. utawa kurang)

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

  • Ketemu Pisanan: (2 men. utawa kurang)—Tawakna undangan kebaktian gabungan wilayah 2016 nggunakké conto nawakké undangan.

  • Marani Manèh: (4 men. utawa kurang)—Lakonké carané marani manèh wong sing nampa undangan kebaktian. Tinggalana bahan nèk arep teka manèh.

  • Sinau Alkitab: (6 men. utawa kurang)—Rembugen bab 12 pitakonan 3 ing buku Kabar Apik. Sing sinau Alkitab dikon teka ing kebaktian kuwi.

URIPÉ WONG KRISTEN

  • Lagu 3

  • Pangéling-éling Kebaktian”: (8 men.) Ceramah. Setèlen vidhéo Pangéling-éling Kebaktian. Sing teka dikon nggawé rencana bèn isa teka telung dina kebaktian. Kandhanana rencanané jemaat ing kono kanggo mbagi undangan kebaktian.

  • Kebutuhané Jemaat: (7 men.)

  • Sinau Alkitab Jemaat: yc bab 7-8 (30 men.)

  • Ringkesan Wulangan Saiki lan Minggu Ngarep (3 men.)

  • Lagu 43 lan Donga