Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 SINAU SAKA ALKITAB | AYUB 28-32

Setyané Ayub Dadi Tuladha

Setyané Ayub Dadi Tuladha

Ayub nduwé tékad manut pathokané Yéhuwah bab moral

31:1

  • Ayub mung nresnani bojoné lan ora wédokan

Ayub dadi tuladha sing apik anggoné ngajèni wong liya

31:13-15

  • Ayub andhap asor, adil, lan loma. Dhèwèké nggatèkké wong liya, ora ndelok jabatan utawa sugihé

Ayub apikan, ora mentingké awaké dhéwé

31:16-19

  • Ayub seneng nulungi lan mbantu sing mbutuhké