Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

11-17 April

AYUB 21-27

11-17 April
  • Lagu 52 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Ayub Nglawan Pikiran sing Salah”: (10 men.)

    • Ay 22:2-7—Omongané Élifas dhasaré saka pikirané dhéwé sing salah (w06-IN 15/3 15 ¶7; w05-IN 15/9 26-27; w95-IN 15/2 27 ¶6)

    • Ay 25:4, 5—Bildad ngomongké pikirané sing salah (w05-IN 15/9 26-27)

    • Ay 27:5, 6—Ayub ora gelem dipengaruhi wong liya sing ngomong nèk dhèwèké ora isa tetep setya (w09-IN 15/8 4 ¶8; w06-IN 15/3 15 ¶9)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Ay 24:2—Apa sebabé mindhah bates lemah kuwi dosa gedhé? (it-2-IN 972 ¶1)

    • Ay 26:7—Apa sebabé katrangané Ayub bab bumi nggumunké? (w15-IN 1/6 5 ¶4; w11-IN 1/7 26 ¶2-5)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah, saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa sing isa ditrapké wektu nginjil?

  • Maca Alkitab: Ay 27:1-23 (4 men. utawa kurang)

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

  • Ketemu Pisanan: (2 men. utawa kurang)—Tawakna buku Keluarga Panjenengan Isa Ayem Tentrem. Tinggalana bahan kanggo marani manèh.

  • Marani Manèh: (4 men. utawa kurang)—Lakonké carané marani manèh wong sing nanggepi apik buku Keluarga Panjenengan Isa Ayem Tentrem. Tinggalana bahan nèk arep teka manèh.

  • Sinau Alkitab: (6 men. utawa kurang)—Lakonké carané sinau Alkitab. (bh-IN kaca 134 ¶1-2)

URIPÉ WONG KRISTEN

  • Lagu 54

  • Kalahkan Pem-bully Tanpa Pakai Kekerasan: (15 men.) Rembugan. Setèlen vidhéo animasi papan tulis Kalahkan Pem-bully Tanpa Pakai Kekerasan. (Deloken jw.org/id, ing bagéan AJARAN ALKITAB > ANAK MUDA.) Bar kuwi, rembugen nganggo pitakonan: Apa sebabé wong isa dinakali? Apa waé akibaté nèk dinakali? Piyé carané bèn ora dinakali? Nèk dinakali, isa kandha karo sapa? Wacanen uga buku Pertanyaan Kaum Muda, Jilid 2, bab 14.

  • Sinau Alkitab Jemaat: yc bab 3-4 (30 men.)

  • Ringkesan Wulangan Saiki lan Minggu Ngarep (3 men.)

  • Lagu 29 lan Donga