Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 SINAU SAKA ALKITAB | IBRANI 1-3

Nresnani Apa sing Bener lan Sengit karo Pelanggaran Hukum

Nresnani Apa sing Bener lan Sengit karo Pelanggaran Hukum

1:9

Yésus seneng karo apa sing bener lan sengit karo apa waé sing ora ngluhurké Yéhuwah.

Piyé carané awaké dhéwé niru Yésus . . .

  • wektu digodha kanggo ndelok pornografi utawa nindakké hubungan sèks sing ora sah?

  • wektu ana anggota keluarga sing ditokké saka jemaat?