Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 SINAU SAKA ALKITAB | LUKAS 17-18

Nduduhké Rasa Maturnuwun

Nduduhké Rasa Maturnuwun

17:11-18

Apa sing isa disinaoni saka crita iki bab nduduhké rasa maturnuwun?

  • Rasa maturnuwun kuwi kudu diduduhké

  • Nduduhké rasa maturnuwun sing tulus kuwi bukti nèk nduwé tata krama lan katresnan sing sejati

  • Wong sing kepéngin nyenengké Yésus kudu nresnani lan ngajèni kabèh wong, ora masalah saka ngendi bangsané, rasé, utawa agamané