Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

27 Agustus–​2 September

LUKAS 23-24

27 Agustus–​2 September
  • Lagu 130 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Seneng Ngapurani Liyané”: (10 men.)

    • Luk 23:34—Yésus ngapurani prajurit Romawi sing maku Yésus ing cagak (cl-IN 297 ¶16)

    • Luk 23:43—Yésus ngapurani penjahat (g-IN 2/08 11 ¶5-6)

    • Luk 24:34—Yésus ngapurani Pétrus (cl-IN 297-298 ¶17-18)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Luk 23:31—Apa sing Yésus maksudké ing ayat iki? (”wektu wit isih seger, . . . wektu wit kuwi alum” katrangan kanggo sinau Luk 23:31, nwtsty)

    • Luk 23:33—Apa ana bukti arkeologis sing nduduhké nèk jaman mbiyèn wong-wong sing dihukum mati dipaku ing cagak? (”Paku sing Nancep ing Tungkak” media Lu 23:33, nwtsty)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa manèh sing isa disinaoni saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Luk 23:1-16

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

  • Marani Manèh Kapindho: (3 men. utawa kurang) Dimulai nggunakké conto carané ngomong. Tawakna publikasi saka Alat Bantu Pengajaran sing cocog karo kebutuhané sing nduwé omah.

  • Marani Manèh Katelu: (3 men. utawa kurang) Miliha dhéwé ayaté lan tawakna buku kanggo sinau.

  • Sinau Alkitab: (6 men. utawa kurang) fg bab 4 ¶3-4

URIPÉ WONG KRISTEN