Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 SINAU SAKA ALKITAB | LUKAS 21-22

”Ora Suwé Manèh Kowé Bakal Dibébaské”

”Ora Suwé Manèh Kowé Bakal Dibébaské”

21:25-28

Yésus bakal teka dadi Eksekutor lan Pembebas. Kita kudu siap-siap bèn isa dislametké.