Nerangké selebaran jw.org ing São Paulo, Brasil

URIP LAN NGINJILÉ WONG KRISTEN—JADWAL KAGIYATAN Agustus 2018

Carané Ngomong

Carané ngomong wektu nginjil bab pathokané Alkitab kanggo urip saben dina.

SINAU SAKA ALKITAB

Nduduhké Rasa Maturnuwun

Wong sing kepéngin nyenengké Yésus kudu nresnani lan ngajèni kabèh wong, ora masalah saka ngendi bangsané, rasé, utawa agamané.

URIPÉ WONG KRISTEN

Élinga Bojoné Lot

Piyé carané bèn ora dadi kaya bojoné Lot sing ora manut karo Yéhuwah? Piyé nèk kita wis mulai ngutamakké bandha, dudu bab-bab rohani?

SINAU SAKA ALKITAB

Sinau saka Perumpamaan bab Dhuwit Mina

Ing perumpamaané Yésus bab dhuwit mina, apa sing digambarké bangsawan, budhak-budhak, lan dhuwit?

URIPÉ WONG KRISTEN

Tambah Trampil Nginjil—Nggunakké JW.ORG

Saben publikasi ing Alat Bantu Pengajaran ngarah menyang jw.org. Kita isa ngarahké wong kuwi menyang jw.org. Dadi, kita isa luwih trampil wektu nginjil.

SINAU SAKA ALKITAB

”Ora Suwé Manèh Kowé Bakal Dibébaské”

Yésus bakal dadi Eksekutor lan Pembebas. Kita kudu siap-siap bèn isa dislametké.

SINAU SAKA ALKITAB

Seneng Ngapurani Liyané

Yéhuwah lan Putrané ndelok isi atiné wong kanggo dadi dhasar ngapurani wong kuwi.

URIPÉ WONG KRISTEN

Yésus Uga Mati kanggo Sedulurmu

Yésus ngurbanké nyawané kanggo wong-wong sing ora sampurna. Piyé carané nduduhké katresnan kaya sing Yésus duduhké kanggo para sedulur sing ora sampurna?