Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

7-​13 Agustus

YÉHESKIÈL 28-31

7-​13 Agustus
  • Lagu 26 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Yéhuwah Mberkahi Bangsa sing Dudu Abdiné”: (10 men.)

    • Yk 29:18—Raja Nebukadnézar saka Babil ora éntuk apa-apa sakwisé susah payah ngalahké Tirus (it-2-IN 1051 ¶5)

    • Yk 29:19—Mesir dadi jarahané Raja Nebukadnézar kanggo nggentèni Tirus (it-2-IN 107 ¶1)

    • Yk 29:20—Yéhuwah mberkahi Babil merga wis nindakké kersané (w07-IN 1/8 9 ¶1)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Yk 28:12-19—Apa sebabé tumindaké raja-raja Tirus kuwi padha karo Sétan? (it-2-IN 767 ¶3-4)

    • Yk 30:13, 14—Piyé ramalan iki kelakon? (w03-IN 1/7 32 ¶1-3)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa manèh sing isa disinaoni saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Yk 29:1-12

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

  • Nawakké Wacan Sasi Iki: (15 men.) Rembugan nggunakké conto saka ”Carané Nawakké”. Setèlen vidéo carané nawakké wacan, banjur dirembug bab-bab utamané. Wektu nawakké brosur Kabar Apik, para penginjil dianjurké supaya nyebutké kedadéan-kedadéan sing lagi waé kelakon ing dhaérahé lan nyetèlké vidéo Apa Panjenengan Péngin Ngerti Kabar Apik?

URIPÉ WONG KRISTEN