Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 SINAU SAKA ALKITAB | YÉHESKIÈL 35-38

Gog saka Magog Ora Suwé Manèh Bakal Disirnakké

Gog saka Magog Ora Suwé Manèh Bakal Disirnakké

Alkitab njelaské apa waé sing bakal kelakon sakdurungé lan sakwisé Gog saka Magog disingkirké.

  • Wy 17:16-18

    Sengsara gedhé bakal dimulai wektu ancuré apa?

  • Yk 38:2, 11, 15

    Umaté Yéhuwah bakal diserang karo sapa?

  • Wy 16:16

    Yéhuwah bakal nyirnakké Gog saka Magog ing perang apa?

  • Wy 20:4

    Sepira suwéné pamréntahané Kristus?

Piyé carané bèn aku isa siap ngadhepi serangané Gog saka Magog?