Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 URIPÉ WONG KRISTEN

Ngupayakké Sipat Kristen​—⁠⁠Kendel

Ngupayakké Sipat Kristen​—⁠⁠Kendel

APA SEBABÉ PENTING:

  • Nginjil kuwi kudu kendel.​—PR 5:27-29, 41, 42

  • Kudu kendel wektu ngadhepi sengsara gedhé sukmbèn.​—Mt 24:15-21

  • Wedi marang manungsa isa nggawé cilaka.​—Ym 38:17-20; 39:4-7

CARANÉ NGUPAYAKKÉ:

  • Pikirna tenanan bab tumindaké Yéhuwah kanggo nylametké.​—Pa 14:13

  • Ndongaa bèn kendel.​—PR 4:29, 31

  • Percayaa marang Yéhuwah.​—Ms 118:6

Aku kudu ngatasi rasa wedi sing kaya apa wektu nginjil?

DELOKEN VIDÉO NGEDOHI APA WAÉ SING NGGROGOTI KASETYAN—WEDI KARO MANUNGSA, LAN JAWABEN PITAKONAN-PITAKONAN IKI:

  • Apa sebabé kudu kendel wektu nginjil?

  • Sikap apa sing kudu diedohi sing disebutké ing Wulang Bebasan 29:25?

  • Apa sebabé kita saiki kudu ngupayakké sipat kendel?