Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

15-21 Agustus

JABUR 102-105

15-21 Agustus
  • Lagu 19 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Yéhuwah Ngerti Nèk Awaké Dhéwé Lebu”: (10 men.)

    • Ms 103:8-12—Yéhuwah gelem ngapura nèk awaké dhéwé mertobat (w13-IN 15/6 20 ¶14; w12-IN 15/7 16 ¶17)

    • Ms 103:13, 14—Yéhuwah ngerti nèk awaké dhéwé ora sampurna (w15-IN 15/4 25 ¶8; w13-IN 15/6 15 ¶16)

    • Ms 103:19, 22—Merga ngajèni welas asihé Yéhuwah, awaké dhéwé ndhukung wewenangé (w10-IN 15/11 25 ¶5; w07-IN 1/12 21 ¶1)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Ms 102:13, 28—Apa sebabé mikirké hubungané awaké dhéwé karo Yéhuwah isa mbantu awaké dhéwé wektu susah? (w14-IN 15/3 16 ¶19-21)

    • Ms 103:13—Apa sebabé Yéhuwah ora langsung njawab saben dongané awaké dhéwé? (w15-IN 15/4 25 ¶7)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah, saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa sing isa ditrapké wektu nginjil?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Ms 105:24-45

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

URIPÉ WONG KRISTEN

  • Lagu 51

  • Aja Lali marang Kabèh sing Wis Ditindakké Yéhuwah kanggo Panjenengan (Ms 103:1-5): (15 men.) Rembugan. Setèlen vidhéo Aku Gething karo Uripku. (Deloken BAB SEKSI YÉHUWAH > KAGIYATAN.) Banjur, sing teka ditakoni: Apa waé alesané ngluhurké Yéhuwah? Berkah apa sing bakal ditampa mbésuk?

  • Sinau Alkitab Jemaat: (30 men.) bhs ringkesan bab 3

  • Ringkesan Wulangan Saiki lan Minggu Ngarep (3 men.)

  • Lagu 29 lan Donga