Langsung mlebu

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Urip lan Nginjilé Wong Kristen—Jadwal Kagiyatan

Isiné Urip lan Nginjilé Wong Kristen Jadwal Kagiyatan yaiku, jadwal lan bahan kanggo maca Alkitab saben minggu lan acara ibadahé Seksi-Seksi Yéhuwah.

 

NDELENG

URIP LAN NGINJILÉ WONG KRISTEN—JADWAL KAGIYATAN

URIP LAN NGINJILÉ WONG KRISTEN—JADWAL KAGIYATAN

URIP LAN NGINJILÉ WONG KRISTEN—JADWAL KAGIYATAN

URIP LAN NGINJILÉ WONG KRISTEN—JADWAL KAGIYATAN

URIP LAN NGINJILÉ WONG KRISTEN—JADWAL KAGIYATAN

URIP LAN NGINJILÉ WONG KRISTEN—JADWAL KAGIYATAN

URIP LAN NGINJILÉ WONG KRISTEN—JADWAL KAGIYATAN

URIP LAN NGINJILÉ WONG KRISTEN—JADWAL KAGIYATAN

URIP LAN NGINJILÉ WONG KRISTEN—JADWAL KAGIYATAN

KATRANGAN TAMBAHAN URIP LAN NGINJILÉ WONG KRISTEN—JADWAL KAGIYATAN

KATRANGAN TAMBAHAN URIP LAN NGINJILÉ WONG KRISTEN—JADWAL KAGIYATAN

KATRANGAN TAMBAHAN URIP LAN NGINJILÉ WONG KRISTEN—JADWAL KAGIYATAN

KATRANGAN TAMBAHAN URIP LAN NGINJILÉ WONG KRISTEN—JADWAL KAGIYATAN

KATRANGAN TAMBAHAN URIP LAN NGINJILÉ WONG KRISTEN—JADWAL KAGIYATAN

KATRANGAN TAMBAHAN URIP LAN NGINJILÉ WONG KRISTEN—JADWAL KAGIYATAN

KATRANGAN TAMBAHAN URIP LAN NGINJILÉ WONG KRISTEN—JADWAL KAGIYATAN

KATRANGAN TAMBAHAN URIP LAN NGINJILÉ WONG KRISTEN—JADWAL KAGIYATAN

KATRANGAN TAMBAHAN URIP LAN NGINJILÉ WONG KRISTEN—JADWAL KAGIYATAN