Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Pambuka Bagéan 13

Pambuka Bagéan 13

Yésus teka ing bumi kanggo nebus manungsa. Senajan mati, Yésus wis ngalahké donya. Yéhuwah setya karo Yésus. Mula, Yéhuwah nguripké Yésus manèh. Yésus rendah hati. Buktiné, dhèwèké gelem nglayani wong liya lan ngapura wong-wong sing nindakké kesalahan. Sakwisé diuripké manèh, Yésus nemoni murid-muridé. Dhèwèké mènèhi gawéan sing penting kanggo murid-muridé lan ngajari carané nindakké gawéan kuwi. Nèk nduwé anak, bantunen anaké njenengan ngerti nèk awaké dhéwé kudu nindakké gawéan sing padha.

ING BAGÉAN IKI

PELAJARAN 87

Paskah Terakhiré Yésus

Yésus mènèhi préntah sing penting kanggo para rasulé ing perjamuan sing terakhir.

PELAJARAN 88

Yésus Ditangkep

Yudas Iskariot nggawa grombolan wong sing nggawa pedhang lan penthung kanggo nangkep Yésus.

PELAJARAN 89

Pétrus Ora Ngakoni Yésus

Peristiwa apa sing kelakon ing halaman omahé Kayafas? Apa sing dialami Yésus?

PELAJARAN 90

Yésus Mati ing Golgota

Kenapa Pilatus ngongkon bèn Yésus dipatèni?

PELAJARAN 91

Yésus Diuripké Manèh

Peristiwa luar biasa apa sing kelakon sakwisé Yésus dipatèni?

PELAJARAN 92

Yésus Nemoni Murid-Muridé Manèh

Mukjizat apa sing ditindakké Yésus kanggo murid-muridé?

PELAJARAN 93

Yésus Bali ing Swarga

Sakdurungé munggah swarga, Yésus mènèhi para rasul préntah sing penting banget.