Langsung mlebu

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Jumlah Sakabèhé 2017

Jumlah Sakabèhé 2017
  • Kantor Cabang Seksi-Seksi Yéhuwah: 90

  • Jumlah Negara: 240

  • Jumlah Jemaat: 120.053

  • Sing Teka Pèngetan Sakdonya: 20.175.477

  • Sing Mèlu Mangan lan Ngombé Lambang-Lambang Pèngetan: 18.564

  • Puncak Penginjil *: 8.457.107

  • Rata-Rata Penginjil Saben Sasi: 8.248.982

  • Persentase Mundhaké saka 2016: 1,4

  • Jumlah sing Dibaptis *: 284.212

  • Rata-Rata Perintis * Istiméwa lan Perintis Biasa Saben Sasi: 1.249.946

  • Rata-Rata Perintis Èkstra Saben Sasi: 439.571

  • Jumlah Jam Nginjil: 2.046.000.202

  • Rata-Rata sing Sinau Alkitab * Saben Sasi: 10.071.524

Saksuwéné Taun Dinas 2017, * Seksi-Seksi Yéhuwah nggunakké 202 yuta dolar AS kanggo keperluané para perintis istiméwa, utusan injil, lan pinituwa wilayah wektu nglakoni tugasé. Ana 19.730 sing ngabdi ing fasilitas cabang sakdonya. Wong-wong kuwi klebu ing Ordo Pelayan Sepenuh-Waktu Khusus Saksi-Saksi Yehuwa.

^ par. 7 Penginjil kuwi wong sing mèlu martakké kabar apik bab Kratoné Gusti Allah. (Matius 24:14) Nèk péngin ngerti katrangan luwih akèh soal istilah kuwi, deloken artikel ”Pira Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah Sakdonya?” sing ana ing jw.org.

^ par. 10 Nèk péngin ngerti katrangan luwih akèh soal piyé carané bèn isa dibaptis dadi Seksi-Seksi Yéhuwah, deloken artikel ”Piyé Carané Dadi Anggotané Seksi-Seksi Yéhuwah?” sing ana ing jw.org.

^ par. 11 Perintis kuwi maksudé Seksi Yéhuwah sing trampil lan gelem nggunakké wektu saben sasi sing jumlahé wis ditemtokké kanggo martakké kabar apik saka Alkitab.

^ par. 14 Nèk péngin ngerti katrangan luwih akèh, deloken artikel ”Apa Pelajaran Alkitab Itu?” sing ana ing jw.org.

^ par. 15 Taun dinas 2017 dimulai saka 1 September 2016 tekan 31 Agustus 2017.