Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Pambuka

Pambuka

Ing jaman sing saya édan saiki, akèh masalah sing diadhepi wong bebojoan. Apa keluarga panjenengan bakal isa ayem tentrem? Iki ora gampang, ning ana bantuan. Senajan ora nerangké kabèh carané urip bebojoan, buku iki nduduhké pathokané Alkitab sing cespleng lan isa ditrapké kanggo urip saben dina. Nèk panjenengan gelem ngetrapké, keluarga isa rukun lan ayem tentrem.