Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Jawaben Pitakonan-Pitakonan Iki

Jawaben Pitakonan-Pitakonan Iki
  1. Piyé carané nduduhké katresnan marang Gusti Allah? (PT. 13:3, 4; 1 Yoh 5:3)

  2. Apa sebabé kudu nresnani para sedulur? (1 Yoh 4:11, 20, 21)

  3. Piyé carané nduduhké katresnan marang wong liya? (Km. 19:18; Éf. 5:29)

  4. Piyé carané niru katresnané Yéhuwah? (1 Ptr. 4:8; Kol. 3:13)

  5. Piyé carané isa terus muji Yéhuwah? (Ms. 104:33; 146:2, 5)

  6. Apa artiné nresnani Yéhuwah saktulusé ati? (Pa. 34:14; As. 5:14; Rm. 12:11)