Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Jawaben Pitakonan-Pitakonan iki

Jawaben Pitakonan-Pitakonan iki
  1. Apa sebabé awaké dhéwé isa yakin wektu njaluk sipat kendel saka Yéhuwah? (Ms. 138:3)

  2. Piyé carané awaké dhéwé isa kendel kaya abdiné Yéhuwah jaman mbiyèn? (Kis. 4:31)

  3. Piyé carané bèn kendel wektu nginjil? (1 Tés. 2:2)

  4. Piyé carané bèn kendel wektu ngadhepi tentangan? (1 Ptr. 2:21-23)

  5. Apa berkahé yèn awaké dhéwé dadi wong Kristen sing kendel? (Ibr. 10:35)