Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Dadia Kuwat!

Dadia Kuwat!

YUSAK 1:9

 ÉSUK

  • 09.40 Musik

  • 09.50 Lagu No. 38 lan Donga

  • 10.00 Yéhuwah​—Sumberé ”Kekuwatan lan Kuwasa”

  • 10.15 Dadia Kuwat​—Kuwatna Imané Panjenengan

  • 10.30 Dadia Kuwat​—Semangata Wektu Nginjil, Mulang, lan Nglatih Wong Liya

  • 10.55 Lagu No. 7 lan Pengumuman

  • 11.05 Mbiyèn Tanpa Daya, Saiki Dadi Kuwat!

  • 11.35 Ceramah Baptisan

  • 12.05 Lagu No. 79

AWAN

  • 13:20 Musik

  • 13:30 Lagu No. 102

  • 13:35 Pengalaman-Pengalaman

  • 13:45 Ringkesan Warta Penting

  • 14:15 Ceramah Sambung-sinambung: Dadia Kuwat​—Kanggo Mbéla Haké Yéhuwah Mréntah

    • Cah-Cah Enom

    • Ing Urip Bebojoan

  • 14:45 Lagu No. 126 lan Pengumuman

  • 14:55 ”Gegemen Kenceng Imanmu, . . . Dadia Kuwat”

  • 15:55 Lagu No. 2 lan Donga