Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Cara Nggunakaké Buku Iki

Cara Nggunakaké Buku Iki

Panjenengan bisa sinau langsung saka Alkitab nganggo buku iki. Ayat Alkitab sing dicétak miring bisa diwaca kanggo njawab pitakonan sing dicétak kandel.

Yèn panjenengan maca ayat sing dicétak miring, pikirna jawabané pitakonan mau saka ayat kuwi. Seksi-Seksi Yéhuwah seneng mbantu panjenengan supaya ngerti tegesé.—Wacanen Lukas 24:32, 45.

Cathetan: Kabèh buku sing disebutaké dicétak karo Seksi-Seksi Yéhuwah.