Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Ibadah Endi sing Ditampa Gusti Allah?

Ibadah Endi sing Ditampa Gusti Allah?

Apa kabèh agama ngajarké sing bener? Nèk iya, apa sebabé ana akèh ajaran sing béda-béda, lan piyé awaké dhéwé isa yakin nèk Gusti Allah nampa ibadahé awaké dhéwé?