Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Setu

Setu

”TERUSA NRESNANI”​—ÉFÉSUS 5:2

ÉSUK

 AWAN