Jadwal Acara Kebaktian 2019

Jadwal acara kanggo Kebaktian Seksi Seksi Yéhuwah 2019 Katresnan Bakal Ana Sakterusé!

Jumat

Ayat téma sing dirembug ing acara dina jumat, yaiku 1 Tésalonika 4:9—”Diwulang Gusti Allah supaya padha nresnani siji lan sijiné.”

Setu

Ayat téma sing dirembug ing acara dina Setu yaiku Éfésus 5:2—”Terusa nresnani.”

Minggu

Ayat téma sing dirembug ing acara dina Minggu, yaiku Yudas 21—”Tetepa dadi wong sing ditresnani Gusti Allah.”

Katrangan kanggo sing Teka

Katrangan kanggo sing nekani kebaktian.