Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Katrangan Buku Zakharia

Katrangan Buku Zakharia

Katrangan bab ramalan ing buku Zakharia, klebu ramalan nèk Sang Mèsih bakal teka, dikhianati, lan dipatèni.