Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Katrangan Buku Nahum

Katrangan Buku Nahum

Buku Nahum nyritakké nèk ramalané Yéhuwah mesthi kelakon lan nèk Yéhuwah sengit karo kejahatan.