Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Katrangan Buku Èster

Katrangan Buku Èster

Gatèkna katrangan, kedadéan, lan gunané buku sing nyritakké bab Èster sing wani nylametké umaté Gusti Allah.