Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Katrangan Buku Ézra

Katrangan Buku Ézra

Gatèkna katrangan bab buku Ézra, sejarah ibadah sing sejati ing Yérusalèm sakwisé metu saka Babil.