”Tembung-Tembung Iki Kudu Ana ing Njero Atimu”

PILIHAN DOWNLOAD

Golèk Katrangan Luwih Akèh

KELUARGA PANJENENGAN ISA AYEM TENTREM

Ngibadaha marang Yéhuwah Bebarengan Keluarga

Piyé panjenengan isa luwih seneng nèk ngibadah sakkeluarga?