Langsung mlebu

Pasedulurané Seksi-Seksi Yéhuwah Sadonya

Kira-kira 2.000 taun kepungkur, wong Kristen dipréntahaké supaya nresnani sedulur-seduluré. Piyé carané Seksi-Seksi Yéhuwah manut karo préntah iki? Vidhéo iki ngrembug telung cara sing nggawé Seksi-Seksi Yéhuwah nduwé paseduluran sadonya: 1) sregep martakaké kabar apik, 2) mbantu sing lagi susah, lan 3) ngibadah bebarengan.