Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Ngarep-arep Apa sing Ora Kétok

Ngarep-arep Apa sing Ora Kétok

Mbiyèn Ayub diuji kasetyané karo masalah-masalah sing teka terus ora rampung-rampung. Gatèkna uripé Keluarga Prasetya sing ngalami ujian iman sing padha ing jaman saiki. Apa sing mbantu keluarga kuwi akiré nduwé cara mikir sing bener?