Langsung mlebu

Seksi-Seksi Yéhuwah—Diatur kanggo Martakaké Kabar Apik

Wis 100 taun iki, Seksi-Seksi Yéhuwah diatur kanggo martakaké kabar apik. Kabar iki diwartakaké ing atusan basa ing luwih saka 200 negara. Ngapa kagiyatan iki kudu ditindakaké? Piyé iki ditindakaké karo kabèh Seksi Yéhuwah sadonya? Vidhéo iki njawab pitakonan-pitakonan kuwi lan mbantu panjenengan luwih ngerti kagiyatané Seksi-Seksi Yéhuwah sadonya.