Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 LAGU 39

Jeneng sing Apik

Jeneng sing Apik

(Pengkhotbah 7:1)

  1. 1. Péngin atiku ngluhurké Allahku,

    Manut karo Yah sepenuh jiwaku.

    Wis dadi tékadku, bèn apik jenengku,

    Terus nyenengké Yah Allahku.

  2. 2. Akèh sing péngin dadi wong terkenal,

    Ning malah adoh saka Allah Huwah.

    Aku ora péngin adoh saka Allah

    lan ’ra dikenal karo Huwah.

  3. 3. Muga Yéhuwah isa terus éling

    lan ing bukuné jenengku ditulis.

    Ayo mbéla Huwah, t’rus semangat nginjil,

    Njaga jenengku tetep apik.