Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 LAGU 105

”Gusti Allah Kuwi Katresnan”

”Gusti Allah Kuwi Katresnan”

(1 Yohanes 4:7, 8)

  1. 1. Allah Huwah wis mbuktèkké

    gedhé banget tresnané.

    Ayo ’dha niru sifaté,

    Nresnani sing liyané.

    Nèk ’ra nresnani liyané,

    Ora kenal Allahé.

    Tresna kudu dibuktèkké

    karo Yah lan liyané.

  2. 2. Nèk tresna karo Yéhuwah,

    Wong liya ya disayang.

    Sing tresna bakal apikan

    lan bakal terus sabar.

    Sing tresna ’ra bakal nyerah,

    Terus nduwé harapan.

    Bakalé ngluhurké Huwah

    merga nduwé katresnan.

  3. 3. Pas ana sing nggawé nesu,

    Aja dendam atimu.

    Yéhuwah wis siap mbantu,

    Isa tenang atimu.

    Kudu sepenuh jiwamu,

    Saktulusé atimu,

    Nresnani Gusti Allahmu

    sing wis nuntun uripmu.