Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 LAGU 98

Alkitab​—Pangandikané Gusti

Milih Rekaman Audio
Alkitab​—Pangandikané Gusti
NDELENG

(2 Timotius 3:16, 17)

  1. 1. Pangandikané Yah Gusti,

    Madhangi urip iki.

    Lan nèk kabèh dituruti,

    Mesthi bakal diberkahi.

  2. 2. Piwulang saka Yah Gusti,

    Mulang sing migunani.

    Ngandhani kersané Gusti,

    Bèn sing bener dilakoni.

  3. 3. Ngerti katresnané Gusti,

    Nèk maca Kitab Suci.

    ’Mben dina disinaoni,

    Bèn uripé diayomi.

(Wacanen uga Ms. 119:105; WB. 4:​13.)