Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 LAGU 90

Nguwatké Siji lan Sijiné

Milih Rekaman Audio
Nguwatké Siji lan Sijiné
NDELENG

(Ibrani 10:24, 25)

  1. 1. Nguwat’ké siji lan sijiné,

    Bèn t’rus setya lan ngabekti.

    Katresnan isa dirasak’ké;

    Rukun lan tentrem ing ati.

    Ngabdi bareng umaté Gusti,

    Isa nguwat’ké tékadé.

    Ayem tentrem ing jemaaté,

    Merga Gusti sing ngayomi.

  2. 2. Para sedulur sing sejati

    Isa t’rus nggedhèk’ké ati.

    Liwat omongan sing nyeneng’ké,

    Uga sing isa nentrem’ké.

    Rasané ati dadi seneng,

    Nyambut gawé bareng-bareng.

    Nggolèka cara ’nggo nguwat’ké,

    Lan nulungi seduluré.

  3. 3. Kita kabèh t’rus nganti-anti

    Tekané dinané Gusti.

    Kudu ajeg ngumpul ibadah,

    Bèn tetep setya marang Yah.

    Bebarengan karo umaté,

    Péngin ngabdi saklawasé.

    Mula kudu terus nggatèk’ké,

    Bèn padha kuwat imané.