Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 LAGU 9

Yéhuwah Kuwi Rajaku

Milih Rekaman Audio
Yéhuwah Kuwi Rajaku
NDELENG

(Jabur 97:1)

  1. 1. Puji Yéhuwah kanthi bungah,

    Padha nyanyia ’nggo Allah Yéhuwah.

    Ngumum’ké adilé sarta kuwasané;

    Bumi swarga padha ngluhur’ké.

    (REFREIN)

    Luhurna Yéhuwah, ing bumi lan swarga,

    Merga Huwah wis dadi Raja.

    Luhurna Yéhuwah, ing bumi lan swarga,

    Merga Huwah wis dadi Raja.

  2. 2. Umumna kamulyané Allah,

    Bèn kabèh bangsa padha nyembah Huwah.

    Allah Yéhuwah sing pantes diluhur’ké;

    Kwasané sing isa nylamet’ké.

    (REFREIN)

    Luhurna Yéhuwah, ing bumi lan swarga,

    Merga Huwah wis dadi Raja.

    Luhurna Yéhuwah, ing bumi lan swarga,

    Merga Huwah wis dadi Raja.

  3. 3. Pamréntahané Yah ing swarga,

    Putrané wis dipilih dadi Raja.

    Sing disembah wong-wong

    ora ana guna,

    Mung Yéhuwah sing mahakwasa.

    (REFREIN)

    Luhurna Yéhuwah, ing bumi lan swarga,

    Merga Huwah wis dadi Raja.

    Luhurna Yéhuwah, ing bumi lan swarga,

    Merga Huwah wis dadi Raja.

(Wacanen uga 1 Bb. 16:9; Ms. 68:21; 97:6, 7.)