Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 LAGU 85

Ayo Nampa Siji lan Sijiné

Milih Rekaman Audio
Ayo Nampa Siji lan Sijiné
NDELENG

(Roma 15:7)

  1. 1. Sugeng rawuh ’nggo kabèh ing kéné,

    Sing wis siap kanggo ngrungok’ké.

    Huwah mulang bèn urip rahayu;

    Maturnuwun, Huwah, ’ku isa sinau.

  2. 2. Akèh sedulur sing seneng mbantu,

    Lan mulang bèn kuwat imanku.

    Ayo ngajèni, niru contoné;

    Seneng nampa kabèh sing teka ing kéné.

  3. 3. Yéhuwah ngundang liwat Putrané,

    Kabèh wong sing tulus atiné,

    Bèn ’dha sinau manut kersané;

    Mula ayo nampa siji lan sijiné.