Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 LAGU 84

Marani sing Mbutuhké

Milih Rekaman Audio
Marani sing Mbutuhké
NDELENG

(Matius 9:37, 38)

  1. 1. Yéhuwah wis nyedhiyani,

    Carané bèn isa ngabdi.

    Aku dadi bungah ati,

    Merga isa t’rus ngabekti.

    (REFREIN)

    Ngabekti, t’rus ngabdi,

    marang Yah Gusti.

    Panggon sing mbutuh’ké, parani,

    merga nresnani.

  2. 2. Endi waé tak kabari.

    Sing mbutuh’ké tak tekani.

    Kuwi tandha nèk perduli.

    Péngin mbantu uga mbagi.

    (REFREIN)

    Ngabekti, t’rus ngabdi,

    marang Yah Gusti.

    Panggon sing mbutuh’ké, parani,

    merga nresnani.

  3. 3. Kabèh cara wis tak coba.

    Martak’ké ing désa kutha.

    Klebu nganggo basa liya.

    Bèn kabèh wong isa nampa.

    (REFREIN)

    Ngabekti, t’rus ngabdi,

    marang Yah Gusti.

    Panggon sing mbutuh’ké, parani,

    merga nresnani.