Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 LAGU 82

”Duduhna Pepadhangmu”

Milih Rekaman Audio
”Duduhna Pepadhangmu”
NDELENG

(Matius 5:16)

  1. 1. ’Duduhna padhangmu,’

    Préntahé Yésus,

    Kabèh wong dibantu,

    Kanggo sinau.

    Mènèhi piwulang,

    Dadi pepadhang;

    Bèn kabèh padha ngerti

    Kersané Gusti.

  2. 2. Ayo t’rus martak’ké,

    Sarta mulang’ké

    Injil bab Kratoné,

    Tekan atiné.

    Piwulang sing gamblang

    Dadi pepadhang;

    Kabèh dhawuhé Gusti

    Mlebu ing ati.

  3. 3. Kudu t’rus ngupaya

    Nyeneng’ké Huwah;

    Tumindak sing bener,

    Manut kersané;

    Nduduh’ké katresnan,

    Sarta apikan,

    Bèn kabèh wong liyané

    Mèlu ngluhur’ké.

(Wacanen uga Ms. 119:130; Mat. 5:​14, 15, 45; Kol. 4:6.)